Virgin Oil Goes Hollywood!

Lok 4, 2017

Hollywood2-880x602Hollywood Show & Dinner

UNIQ – Entertainment Proudly Presents:

Hollywood Show & Dinner. Upea koko illan juhla, joka on täynnä loistoa ja säihkettä. Elämyksen aikana syödään, juodaan ja nautitaan mahtavista esityksistä aina 20-luvulta tähän päivään.
Jokainen asiakas on tähti saapuessaan tilaisuuteen, kun paparazzien salamavalot vilkkuvat punaisella matolla ja Chaplin johdattaa juhlakansan tunnelmaan. Ilta jatkuu toinen toistaan huikeammilla esityksillä muun muassa Elviksen ja Travoltan siivittäminä – ihanaa Pretty Womania unohtamatta. Illan pääshow´n avaa aina yhtä komea James Bond.

Ilta rakentuu useasta lyhyestä show-teaserista ja illan kruunaa pidempi Hollywood pääshow, joka nostaa tilaisuuden tunnelman kattoon.

Hollywood Show & Dinner toimii erityisen hyvin yritysten henkilöstötilaisuuksissa ja asiakastilaisuuksissa. Ota yhteyttä ja varmista tilaisuuteesi tai tapahtumaasi Hollywood Show & Dinner nyt!

 

Helsingin Virgin Oilissa tullaan näkemään 2017 pikkujoulukaudella noin 30 Hollywood Show & Dinner -iltaa:

Buffet-ruokailu ja juomatarjoilu kruunaavat täydellisen kokonaisuuden. Perjantaisin show´n jälkeen juhlat jatkuvat keskiyön bilebändi PLAYA:n viihdyttämänä, ja lauantaisin Suomen tähtimuusikot valtaavat lavan. Arkisin tunnelmasta vastaa huippu-DJ. Tule mukaan viettämään vuoden hienointa iltaa kanssamme ja nauttimaan Hollywood-loisteesta aitiopaikalle keskelle Helsingin keskustaa!

Lisätiedot Helsingin Virgin Oilissa toteuttavista Hollywood Show & Dinner -illoista:

http://www.virginoil.fi/index.php?id=424